Internetes ismerkedés művészete

Szex tippek · Az internetes randizás sok örömet tud okozni és egy jó módszer arra, hogy új barátokat vagy potenciális partnert keress.

Manapság egyre többen választják az ismerkedés ezen fajtáját. Az internetes randizás mindenkinek hasznos lehet, többek között azoknak, akik bővíteni szeretnék a szociális körüket, vagy újak a városban, vagy nem szeretnek diszkóban ismerkedni, vagy elég egyediek a randizási szokásaik. Az online profilodban megadhatod, hogy te milyen vagy, illetve kiválaszthatod azokat, akikkel szívesen randiznál. Ezáltal nem ér meglepetés, amikor találkozol az internetes ismerősöddel.

Mindent összevetve az internetes randizás az ismerkedés biztonságos és könnyű formája, akár egy barátot, akár egy egyéjszakás kalandot, akár egy hosszú távú kapcsolatot keresel.

A legtöbb sikeres internetes randizó, többnyire hobbiból randizik. Ne legyenek túlzott elvárásaid. Annak az esélye, hogy az első randid során megismered álmaid párját, körülbelül annyi, mintha megnyernéd az ötöst a lottón. Ezért cserében azonban megismerhetsz pár kedves embert. Valamelyiktől el leszel ragadtatva, valamelyiktől kevésbé. Lesznek izgalmas és kevésbé izgalmas randijaid és garantált, hogy lesz legalább egy nagyon rosszul sikerült randid is. De legalább sztorizhatsz a barátaidnak ezekről. Ha vannak barátaid, akik szintén randiznak online, az nagy segítség lehet abban, hogy az egészet sokkal vidámabb módon fogd fel és ne görcsösen keresd a kapcsolatot.

Gondolkozz el az elvárásaidon. Mielőtt elkészíted a profilodat, gondold át, hogy mit is keresel? Egy tartós kapcsolatot szeretnél? Egy alkalmi partnert? Egy barátot? Egy tenisz partnert? Légy őszinte önmagadhoz és légy őszinte a randi-partnereidhez is. Ha az igaz szerelmet keresed, akkor ne írd azt magadról, hogy egy barátot keresel! Ha alkalmi szexpartnert keresel, akkor ne állítsd azt magadról, hogy házastársat keresel.

Mi keresel a partnerben? Gondold át, hogy milyen értékeket keresel a másikban? Ha vannak olyan dolgok, melyekhez mindenképpen ragaszkodsz, mindenképpen írd bele profilodba (tanácsolom, hogy ezeket a végére írd be). Mindenkinek más a preferenciája, ezért ne másold le más profilját. Légy tisztában a szexuális irányultságoddal. Ha úgy érzed, hogy te soha nem szeretnél egy ateistával, egy 18 évessel, egy szkínheddel, vagy egy Brintney Spears rajongóval randizni, akkor ezt szintén tedd közzé a profilodban! De azért ne zárj ki minden lehetőséget! Vedd azt is figyelembe, hogy az internetes randizás során találkozhatsz olyannal is, aki nem teljesen illik bele a te általad megadott „típusba”.

Gondold át a biztonsági intézkedéseket. Bármikor is randizol egy idegennel, gondolnod kell a saját biztonságodra. Először mindig nyilvános helyen találkozzatok. Nem árt, ha egy-két barátod tudja, hogy hol vagy éppen. Ne add ki a lakcímedet, vagy a munkahelyed címét egy személyes találkozó előtt. Sokan először csak e-mailen keresztül kommunikálnak és csak annak adják meg a telefonszámukat, akikkel találkozni is szeretnének. Az se érjen meglepetésként, ha nagyon jól sikerül a randi, ezért mindig legyen nálad óvszer.

Fektess energiát a profilod elkészítésébe. Egy jó profil őszinte, könnyen olvasható és egyedi. Sokan nem törődnek a profiljukkal és ha ezt teszed, te is könnyen egy lehetsz a sok közül. Nézd át az esetleges konkurenciád profilját. Gondolj arra, hogy magadat árulod egy esetleges randiért. Megér egy pár órás fáradságot, hogy legyen pár jó randid, vagy esetleg kifogd az igazit. Az alábbiakban találsz néhány tippet, hogy hogyan érdemes egy jó profilt megszerkeszteni:

Hangsúlyozd ki az értékeidet. Személyes kapcsolatod van a kedvenc zenekaroddal? Érdekes állásod van? Életcélod, hogy egyszer elutazol valamilyen egzotikus tájra? Érdekes hobbid van? Gondolj arra, hogy érdekesnek akarsz tűnni, de ne felejtsd el, hogy csak őszintén!

Tölts fel egy vagy két jól sikerült fotót. Egy jó fotó sokat segíthet abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nem ismer. Nem kell profi fotót feltenned, de semmi esetre se tedd fel a jogsid képét beszkennelve.

Kerülj el olyan frázisokat, melyeket már sok profilban láttál. Más szóval, kerüld az olyan frázisokat, mint a „szeretem a hosszú, romantikus sétákat a tengerparton”. Ugyanakkor ne félj leírni olyanokat a profilodban, hogy „Itt tegyétek meg tétjeiteket”.

Ellenőriztesd le a profilodat egy barátoddal mielőtt feltöltöd.

Legyen az első randid rövid. A legtöbb internetes randizó az első alkalommal kávézni megy. Ez a program kb. egy órát vesz igénybe. Ez az időtartam elegendő ahhoz, hogy kiderüljön, hogy milyen a másik és nem is túl hosszú ahhoz, hogy esetleg órákon át unatkoznod kelljen, mert nem érzed jól magad. Sokan beszélnek meg a randi utánra találkozót barátokkal, ezáltal egy jó kifogást tudnak találni, ha rögtön a randi után el kell menniük.

Porold le a miniszoknyádat! Jó benyomást kelthetsz egy dögös öltözetben. Figyelj arra, hogy szemkontaktusban legyél a másikkal, hogy nyitott legyen a testbeszéded és hogy oda tudj figyelni a másikra. Gyakorold különböző szituációkban, hogy hogyan kell idegenekkel kommunikálni.

Legyél te a kezdeményező. Ne várj arra, hogy valaki jelentkezzen nálad, légy te a kezdeményező fél. Nők könnyen megtehetik, hogy feltöltik a profiljukat és csak arra várnak, hogy hányan jelentkeznek be náluk. Az internetes randizás során azonban szabadon tudod gyakorolni, hogy hogyan legyél kezdeményező (mind szexuálisan, mind szociálisan), aminek nem sok nő van birtokában. Nemtől és érdekeltségtől függetlenül mindenkit csak bátorítani tudok, hogy fedezze fel az internetes randizás szépségeit. Fizesd be a tagdíjat és nézd meg mi a kínálat!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?