Masszázsolaj használata

Szex tippek · Szexuális életed felpezsdítése túlmutat egyszerű szex-játékszerek használatán. Az erotikus masszázs csodálatos módja, hogy pároddal sokkal érzékibbé váljanak szeretkezéseitek.

A balzsam és olaj sehol sem "tabu" szexuális segédeszköz, ezért tökéletes ajándék szinte bárkinek akit ismersz, legyen szó évfordulókról, születésnapról vagy akár legénybúcsúról.

Masszázs olajok

Masszázsolajok és krémek használata számtalan előnnyel járhat:

  • lendületet visznek egyhangú estékbe,
  • buja hatást kölcsönöznek egy unalmas hátmasszázsnak és
  • csökkentik a súrlódást, gondoskodnak róla, hogy bőröd bársonyos, sikamlós és sima maradjon.

Használat előtt önts egy keveset a tenyeredbe és dörzsöld be a kezedbe mielőtt gyengéden ráviszed szeretőd testére. Soha ne önts olajat közvetlenül szeretőd testére - az hideg és kellemetlen érzést kelt. Dörzsöld az olajat vagy krémet szeretőd testére, szükség esetén újabb adagok segítségével.

-18%
HOT masszázsolaj - speciál exotic (100ml)
5 390Ft
4.395Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Nyugodtan dörzsöld az olajat szeretőd hátára, karjaira, lábaira, fenekére, mellkasára és nyakára, de tartsd távol a nemi szerveitől, amennyiben a csomagoláson kifejezetten nem jelzik, hogy belső használatra alkalmas. Ez esetben is kezdd először kis adaggal a bőrön, biztosítandó, hogy a szeretődön nem vált ki allergiás vagy "égető" reakciókat. Masszázs olajok és krémek csak akkor használhatóak latex anyagokon, amennyiben azok leírása kifejezetten kiemeli ennek lehetőségét.

Melegítő olajok

Melegítő olajok a masszázs olajokhoz hasonlóan használhatóak:

  • önts egy keveset az egyik kezedbe,
  • dörzsöld be mindkét kezed,
  • aztán vigyél egy vékony réteget a kiválasztott területre.
  • Gyengéden dörzsöld a bőrbe, használj többet, ha szükséges. Ahogy folytatod a masszírozást, a melegítő olaj elkezd forrósodni, kellemesen meleg érzést kiváltva partneredből. Próbálj ráfújni az olajjal borított bőrre, mely mesés jeges/forró érzést vált ki!

Bár a melegítő olajok nem a legjobbak teljes test masszázsokra, nagyon jól alkalmazhatóak nemi szervek és más kis területek, mint mell, fenék, comb és kar koncentrált izgatására. Néhány melegítő olaj nem használható latex termékekkel - olvasd el a mellékelt leírást használat előtt! Melegítő olajok nem megfelelőek belső használatra - ne használd őket vaginális vagy anális behatolás közben. Nemi szerveid felületén használhatod őket. Figyelmeztetés: a meleg hatást kiváltó elemek némelyike irritálhatja bőrödet, kis felületen próbáld ki a kiválasztott olaj hatását mielőtt szex közben használnád, vagy nemi szerveid forróbbak lehetnek mint gondoltad volna!

Az érzéki masszázs művészete című írásunk segíthet a fenti anyagok tökéletes alkalmazásában.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?