SM Tippek Japánból

Szex tippek · A BDSM szex és annak minden formációja egyre nagyobb teret hódit. Ha nem viszed túlzásba és a partnered is kedvét leli benne, akkor próbáld ki bátran!

Nostril Torture

  • Ez az angol neve annak a játéknak, amely során az orrlyukak válnak a büntetés célpontjává. Japánban két közkedvelt változata is létezik. Mindkettőhöz (tompa) kampót használnak: Az egyik változata során a kampókat az orr két oldalába akasztják bele és egy gumiszalaggal a fej mögött összekötik, ami által az orr fájdalmasan szétfeszül.
  • A másik változat során a kampókat egy szíjjal rögzítik, mely a homlokon átívelve hátra nyúlik. Ezáltal a top különösebb erőfeszítés nélkül el tudja érni, hogy a bottom a fejét hátraszegje. További változata ennek a játéknak, mely során kapcsokat rögzítenek az orrcimpákra.
  • *Óvatosan*: Az orral való játék során arra kell figyelni, hogy az orrsövényben sok ér fut, melyekből gyakran és hevesen kerülhet sor vérzésre, ezért semmiképpen ne használjuk éles vagy hegyes játékszereket! Kipeckelt bottomok esetében a vér a tüdőbe juthat és ezáltal halált okozhat. Nagyon heves orrvérzés (orvosilag: Epistaxis) meglepően gyorsan vezethet olyan arányú vérveszteséghez, melytől sokkos állapotban következhet be.

Papírtigris: Nyelvkínzás

  • A kínzásnak főleg Japánban közkedvelt formája. Legfőképpen csipeszeket használnak hozzá, melyek a kinyújtott nyelvre kerülnek elhelyezésre.
  • *Óvatosan*: Túl durva beavatkozások esetén a nyelven könnyen keletkezhetnek bevérzések, melyek a levegővételt és a nyelést is gátolhatják.

Papírtigris: Evőpálcika-szorító

  • A japán evőeszköz két gumipánttal kombinálva egy hatásos kínzóeszközzé alakítható át, amit hasonló képen kell használni, mint a csipeszeket. A művelet során a két pálcikát egymás mellé helyezzük és mindkét végét összekötjük gumiszalaggal. Ezt az eszközt mellkas kínzásra, illetve a japán változat szerint nyelvkínzásra is lehet használni.
  • Egy másik változat szerint a pálcákat először csak az egyik oldalon rögzítjük gumiszalaggal, míg a másik végére egy jégkockát helyezünk el. Az összenyomandó testrészt (majdnem mindig a mellbimbó) a jégkockával ellenkező oldalra, a V-be helyezzük bele. A jég lassú olvadása miatt a V-alak lassan bezáródik és összeszorítja a bimbót.
  • *Óvatosan*: a gumiszalagok erősségétől függően maradandó sérülések keletkezhetnek az összenyomott szövetben.
Ostor és cirógató egyben (fekete-fehér)
10.690Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
Bad Kitty - szilikon szájpecek műbőr pánttal (pink)
6.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?