Sztriptíz tánc művészete

Szex tippek · Nem kell, hogy született táncos legyél és nem kell rudat szerelned a hálóba, hogy megmutasd mire vagy képes. Amire szükség van, az egy kis képzelet, egy kis bátorság és egy kis kalandvágy.

Egy sztriptíz tánc nagyon izgató lehet és nem csak a speciális otthoni közönségnek szólhat. Az, hogy levetkőzöl és megmutatod a testedet, az nem csak szexi, de sok „öröm” forrása is lehet.

Először képzeld el. Dögös vagy. És a párod is ezt gondolja. A sztriptíz legfontosabb része az, hogy szeresd a testedet és meg is akard azt mutatni. Képzeld el magadat elöl középen, ahogy zenére vetkőzöl és eközben a szeretőd felizgul tőled...

  • Válaszd ki a megfelelő zenét. Milyen zenétől indulsz be vagy milyen zenétől érzed azt, hogy szívesen táncolnál. Az a zene a legjobb, amitől úgy érzed, hogy szexi vagy, teljesen mindegy, hogy az rock, hip-hop vagy akár opera. Ha nehezedre esik a zene kiválasztása, gondolja arra, hogy milyen hangulatot akarsz teremteni vele. Minden érzésre van megfelelő zene. Ha azt szeretnéd, hogy nagyon ütős legyen, derítsd ki, hogy a partnered milyen zenét szeret a legjobban és táncolj arra.
  • Keress megfelelő ruhát. Megvan a zenéd. Most kell valami, amit levehetsz! Szeretnéd, ha az alakításodnak lenne egy témája is? Nézz körül a szexi ruhanemű kategóriában, biztosan találsz valamit az előadásodhoz. Alkalmazz olyan tartozékot is, melyet táncolás közben használhatsz, majd eldobhatod: sztetoszkóp ha doktor(nő)nek öltöznél, piros orr, ha bohócnak, porszívó, ha házaló ügynöknek...

#prod7801#

  • Kezdj el mozogni. Még akkor is lehetsz remek sztriptíz táncos, ha két ballábas vagy. A kosztümöddel, a kiegészítőkkel nem kell, hogy te magad legyél, légy az a karakter, akit játszol. Legyél az a kemény ápoló(nő), szende iskolás(lány) vagy agresszív rendőr(nő). Ha ezek nem tetszenének, akkor a régi módszereket is kipróbálhatod:
    Mozgasd a csípődet körben előre és hátra, illetve jobbra és balra. Mutasd meg egy testrészedet (karodat, lábadat, melledet), úgy hogy lassan végigsimítod rajta a kezedet  
  • Légy kifejező az arcoddal – mosolyogj, integess. A kifejezésed nagyot dobhat az előadásodon
    Ne feledd, hogy a sztriptíz egy lassú folyamat. Ne siess azzal, hogy megszabadulj az összes ruhádtól.
    Várakoztasd meg a közönségedet. Élvezd a zenét és mulass jól.
  • Villantsd meg a testrészeidet. Fókuszálj a kedvenc testrészedre, így a partnered is azt fogja tenni. Szereted a lábadat? Akkor viselj magas sarkút, majd dobd le őket. Kedveled a karodat? Lassan vesd le a karodról a ruhát, így a partnered szeme rájuk fog tapadni. Ne feledd, hogy a testedet mutogatod, ne rejtsd el.
Ingyenes kiszállítás
Fetish Fantasy táncrúd
78.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
  • A grandiózus finálé. Ha a partnered szeme már kiugrik, akkor térj át egy másik fajta táncra (ami könnyen átfordulhat egy ágyjelenetre...).
Cottelli - Harisnyatartós nővérke ruha
14.790Ft -tól
Raktáron! A termékből van készleten! 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?