10 ötlet hogyan dobd fel a Valentin nap estéjét!

Szex tippek · Szeretnéd feldobni a szerelmesek napjának estéjét? Kipróbálnál valami újat, de nem tudod pontosan, hogy mit és hogyan kezdj hozzá? 10 szextippünk segítségével biztos, hogy felejthetetlenné teheted a Valentin napi estét!

1. Mutasd meg főző tudományod

Készíts olyan ételeket, melyek nem csak finomak, de fokozzák kedvesed szexuális vágyát is.
Néhány afrodiziákum hozzávalóval a hatás biztos nem marad el, az élmény pedig felejthetetlen lesz!

#prod6234#

Tippjeink:

  • Petrezselyem: egyszerű mégis nagyszerű! Serkenti a vérkeringést az intim testrészekben is, és hosszabbítja az erekció időtartamát. Remek a levesekhez, köretekhez, könnyen beszerezhető, így semmiképp ne spórold ki az ételből.
  • Gyömbér: Az ókorban is előszeretettel használták borok ízesítésére, nem véletlenül, hisz már ekkor is tisztában voltak potencianövelő hatásával. A menüd és az élvezet megkoronázásaként készíts gyömbéres sütit!
  • Spárga: Hasonlóan az előzőekhez csodálatos vágyfokozó, mely hosszabbá teheti az együttlétet illetve megsokszorozhatja, annak számát. Kalóriaszegény és vitaminokban gazdag, így te is örömödet lelheted benne. Nincs is más dolgod, mint főzz egy finom és krémes spárgalevest szerelmednek.

2. Kényeztető masszázs

Egy finom, kellemes együttléthez fontos a megfelelő hangulat. Legyen rend a szobádban, terítsd le az ágyat egy puha törölközővel, készíts oda egy finom masszázsolajat, illetve gyújthatsz pár gyertyát is, de a halvány lámpafény is tökéletes.

#prod7100#

Tegyél be valami lágy zenét, hogy kedvesed el tudjon lazulni, és várd egy szexis selyemköntösben, ami alá nem veszel semmit. Erotikus mozdulatokkal masszírozd meg az egész testét, míg le nem dönt a lábadról.

3. Illóolaj

Hangulati elemként, akár a vacsorához, akár a masszáshoz is tökéletes egy megfelelő illatú és hatású illóolaj.

Tippjeink:

  • Vanília: Édes illata növeli a szexuális vágyat mindkét nemnél.
  • Borsmenta: Energiát ad, felüdít, újult erővel kezdhettek neki egymás kényeztetésének.
  • Jázmin: Pár csepp és egy érzéki éjszaka veszi kezdetét.

 4.Szexi fehérnemű

Megszólal a csengő, a film főszereplője pedig szexi fehérneműben nyit ajtót. De az sem marad rajta sokáig, mert a férfi felkapja és egészen az ágyig viszi. Készíts el a saját filmedet, vegyél egy különleges fehérneműt, és a hatás garantált!

5. Társasjáték

Játsszatok egy erotikus társasjátékkal, mellyel folyamatosan fokozhatjátok vágyatokat.

-8%
Monogamy társasjáték

Monogamy társasjáték

Legyen a Te játékod is! A Monogamy társasjátékkal biztos nem marad unalmas az estétek. Izgalmas, szexi, intim, szenvedélyes feladatok várnak rátok, csak annyi a dolgotok, hogy lazuljatok el és adjátok át magatokat a feladatok teljesítéséhez. Élvezzétek az együtt töltött pillanatokat és éljétek meg a maximális örömöket!
11 990Ft
10.996Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

6. Irány a fürdő

Unalmas már, hogy csak az ágyban szeretkeztek? Fürdőszobád tökéletes hely a csábításra, ha gyújtasz pár gyertyát, a villanyt leoltod, és a forró víz alatt várod őt. Vagy inkább a mosógépre felülve? Bármelyiket is választod, a pasid nem fog bírni magával.

7. Magassarkú otthon

Ritkán vagy soha nem veszel fel magassarkút? Megértjük, nem mindenki szereti és bírja ki egész nap az ezzel járó megpróbáltatást. De mi lenne, ha felvennéd a pasidnak otthonra?

Szexi ruhával vagy fehérneművel tökéletes párosítás, és ha rajtad marad sem lesz fárasztó. Nem hisszük ugyanis, hogy sokáig kell majd benne lépdelned...

8. Erotikus tánc

Szriptízeltél már neki? Itt a remek alkalom, hogy bemutasd tánctudásodat! Pár ruhadarab egy ritmusos zene és kezdődhet a játék. Fokozhatod a hatást azzal, hogy a végén bekötöd a szemét, vagy akár a kezét is. Ezzel jelzed, hogy innentől átveszed az irányítást, ő pedig - egyelőre - nem érhet hozzád... Imádni fogja!

9. Meglepetés

Vajon mit szólna a párod ahhoz, ha felkeltenéd éjjel? Vagy esetleg reggel keltenéd kicsit korábban, hogy legyen időtök egymásra? Minden pasi elvesztené a fejét egy ilyen akciótól, és erotikus álmaik egyike öltene tested. Lepd meg és az sem fogja érdekelni, hogy épp mennyi az idő.

10. Egy kis csalogatás

Mit tegyél, ha nem bírod kivárni, amíg a barátod hazaér? Írj neki egy SMS-t, vagy e-mailt. Írd meg, hogy mit csinálnál vele, ha már veled lenne, illetve kérd meg, hogy a válaszban adjon néhány ötletet ő is. Ezek után valószínűleg, nem kell majd annyit várnod rá.

Ingyenes kiszállítás
SexMAX multi Vario - kétszemélyes szexhinta

SexMAX multi Vario - kétszemélyes szexhinta (fekete)

A szexhinták abban segítenek, hogy sokkal többféle szex-pozitúrát ki tudjatok próbálni kedveseddel. A SexMax multi Varió kétszemélyes szexhinta minden igényt kielégítő, egyedülállóan kellemes élvezeteket nyújtó eszköz.
74.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?