Szexhinta használata

Szex tippek · A pózok színes világában sokkal több és egzotikusabb póz létezik, mint a misszionárius, kutya- vagy lovaglópóz.

Némely pozítúra kivitelezéséhez nem árt egy kis tornász múlt, ami azonban nem mindenkitől várható el. Elég fárasztó hosszabb ideig megfeszített izmokkal, vagy kitekeredett testtartásban aktívan részt venni a szexben és közben még extázisban is lenni.

Egy aktív szexuális életet élő párnak nem kell feltétlenül lemondania ezekről a pózokról, mivel erre találták ki a szexhintát.

Megoldás a szexhinta

A szexhita biztonságos, teherbíró övekkel van ellátva. A hinta elsősorban a nő kényelmes ülését szolgálja és a mennyezetre kell felszerelni (erős kampót és dübelt érdemes használni!). A puha övek a nő combja körül helyezkednek el, így a partner oda és vissza tudja őt hintáztatni. A pozíció variálásával a behatolás szögét is lehet változtatni.

A hátulról való behatolás sem jelent problémát, csupán meg kell fordítani a hintát (nőstül) és már kész is. A hinta segítségével nehezebb és extrémebb pozíciók is könnyen kivitelezhetők. A szexhinta lágy ringása nagyon kellemes, mely közben teljes mértékben az érzéseidre tudsz koncentrálni. Mivel a hinta megtartja és a megfelelő pozícióba helyezi a nőt, végig lehet élvezni a partner kényeztetését egészen az orgazmusig.

Szerepcsere: 

Nem csak nők használhatják a hintát. A férfiak is beleülhetnek és élvezhetik ennek az egyszerű játékszernek az előnyeit. Sőt, mindketten beleülhetünk, mivel az tartóövek jól kipárnázottak, így kényelmesen elhelyezkedhetünk benne akár párosan is.

Ha párban ülünk a hintába, ringás közben juthatunk el az extázisig, de a szexhinta legnagyobb előnye, hogy nem szab gátat a fantáziának...

Ingyenes kiszállítás
SexMAX multi Vario - kétszemélyes szexhinta

SexMAX multi Vario - kétszemélyes szexhinta (fekete)

A szexhinták abban segítenek, hogy sokkal többféle szex-pozitúrát ki tudjatok próbálni kedveseddel. A SexMax multi Varió kétszemélyes szexhinta minden igényt kielégítő, egyedülállóan kellemes élvezeteket nyújtó eszköz.
74.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?