Intim és termékhigiénia

Vásárlási tippek · Ha beszereztetek magatoknak egy szex-játékot, vagy már egy ideje van ilyen kedvencetek, akkor vélhetően szeretnétek, ha az minél tovább friss és tiszta maradna. Amit sokan nem tudnak, hogy a szexuális játékszerekhez is kaphatók speciális tisztítószereket.

Léteznek továbbá különböző trükkök is, amelyek segítségével a „kedvenc darab” élettartamát meg tudjuk hosszabbítani. Következzen pár tipp, melyeket figyelmetekbe ajánlunk:

  • Tárolás: Még ha hihetetlenül is hangzik: némely szex-játék high-tech anyaga érzékenyen reagálhat egyes kémiai elemekkel való érintkezésre. Hogy megelőzzük az utólagos találgatásokat, érdemes a játékszerünket mindig külön tárolni és nem egy túlzsúfolt polc mélyére besuvasztani. Ezt a cél szolgálja például egy tárolótáska, amit a kedvenc szex-játékszered tárolására jelölsz ki. Ez a kis tároló egyben biztonságot nyújt az esetleges kíváncsiskodókkal szemben is.
Ingyenes kiszállítás
JOYBOXXX - higiénikus tárolódoboz (fekete)
28.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
  • Használat: Minden szex-játéknak megvan az elsődleges felhasználási területe, illetve vannak olyan körülmények is, amit használat előtt figyelembe kell venni. Például nem mindegyik eszközt lehet vízben használni, vagy a fűtőtesten előmelegíteni. Hogy ne szerezzünk magunknak kellemetlen perceket, mindig olvassuk el figyelmesen a használati utasítást még mielőtt kipróbálnánk a játékszerünket intim részeinken.
  • Tisztítás: A tisztításhoz ajánlatos a normál tisztítószerek helyett – melyek felmarhatják a felületet – speciális eszköztisztító szereket alkalmazni! Ez a tisztítószer speciális felületekre van kifejlesztve, így gondoskodik arról, hogy használat után a legnagyobb hatékonysággal tudjuk megtisztítani kedvencünket. Ezáltal nem tudnak kórokozók megtelepedni és elszaporodni rajta és biztosak lehetünk abban, hogy a játékunkat helyesen ápoljuk. Fontos, hogy intim testrészeinket is megfelelően ápoljuk és erre a legjobban alkalmas intimmosó termékeket használjuk.

Ha minden tippet megfogadtok, sokáig tudtok magatoknak intim örömöt szerezni a játékszereitekkel.

Bathmate tisztító és tároló szett
14.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
Pjur We-vibe - fertőtlenítő spray (100ml)
5.490Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?