Valentin napi nyereményjáték!

Hírek · Adsz vagy Kapsz? Mi most Adunk egy remek lehetőséget, hogy megnyerd legújabb szuper szexi társasjátékunkat, amivel még izgalmasabbá tudjátok varázsolni a Valentin napot!

Vásárolj az amina.hu webáruházban legalább 5000 Ft értékben és nyerd meg az AVK - Adsz vagy Kapsz erotikus társasjátékot, amit Valentin-napig elpostázunk neked! Több rendelés nagyobb esély! A rendelésedet 2021.február 3. 15:00 -tól 2021. február 8. 16 óráig add fel. A játék sorsolását Instagram Élőben fogjuk megejteni 2021. február 9-én 10 órakor az @amina.secrets oldalunkon! Kövess be még ma INSTAGRAM oldalunkat!

Válogass az Amina szexshop széles választékából, ahol a legszuperebb kényeztetőktől kezdve a masszázsolajokon át egészen a szuper szexi és dögös fehérneműkig midnent megtalálsz! Tedd felejthetetlenné a 2021-es Valentin-napot, ha már menni nem is tudtok sehova.

De lássuk mit is nyerhetsz?

Az AVK az Amina kínálatában megtalálható legújabb erotikus társasjáték, amely biztosan feldobja majd a párkapcsolatodat. A játékban a SEX szón végi haladva az ismerkedéstől egészen a komoly akciókig végig próbára tehetitek magatokat. Kimondottan remek szórakozás friss párkapcsolatban élőknek, de természetesen nagyon izgalmas perceket tartogat már összerázódott párok számára is

Az újszerű, minden párnak garantált szórakozást és izgalmakat nyújtó párjáték végre magyar nyelven is elérhető!

Ez a kifejezetten pároknak szóló erotikus játék más, mint az eddigiek. Ahelyett, hogy rögtön és kizárólagosan az érzéki erotikára vagy a vad szexualitásra fókuszálna, inkább fokozatosan vezet el a meghitt és pikáns beszélgetésektől a szenvedélyekkel és újdonságokkal teli szexig!

A játék során nemcsak a párotokról, de saját magatokról is izgalmas dolgokat tudhattok meg, de nem kell félni, a feladatok soha nem kínos, sokkal inkább izgalmas és izgató pillanatokat okoznak majd.

A legjobb pedig, hogy ez a játék végre valóban minden párnak szól! Az AVK: Adsz vagy kapsz ugyanis egy gendersemleges társasjáték, így minden egyes feladatnál ügyeltünk rá, hogy a párok nemi összetételétől függetlenül elvégezhetők legyenek.

Nyerd meg NEKI!

 

Gratulálunk nyertesünknek!

A soroslás Instagramon élőben volt, a sorsoláson készült képek és videók már elérhetőek! Köszönjük mindenkinek!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?